Contact
Ticket
Review
Promotion

Welcome to Siam Dragon Cabaret Show
Chiang Mai – Thailand

Persembahan Naga Siam, kompleks hiburan untuk nikmat dan kegembiraan semua. Kami berpenuh harapan yang anda akan gembira dan nikmati persembahan berkualiti ini dalam pelbagai set sepenuhnya yang kami cipta khas untuk anda.

Dengan persembahan menarik kami yang penuh cahaya, bunyi, dan persembahan cabaret yang hebat. Nyanyian dan tarian yang terbaik dalam pelbagai gaya moden oleh pelakon profesional akan memberi anda kebahagiaan dan kesenangan. Anda akan tertarik dengan daya tarikan persembahan yang tidak boleh ketinggalan.

Naga Siam, dibawah pengurusan Siam Show Entertainment Company Limited. Lebih daripada 300 tempat duduk telah direka khas di teater kami untuk memudahkan dan membolehkan penonton melihat pentas dan menonton keseluruhan persembahan dengan lebih teliti. Persembahan Naga Siam bertempat di Project 12, Huay Kaew (berhadapan Kad Suan Kaew Shopping Park / hotel Chiang Mai Orchid) Jalan Huay Kaew, di tengah-tengah bandar Chiang Man yang membolehkan anda melancong dengan selesa.


THEATERSiam Dragon Show dirancang untuk membentangkan dirinya sebagai prototaip tempat hiburan yang menyeronokkan untuk sekeluarga. Dengan gabungan budaya dan persembahan kabaret tradisional yang harmoni dan indah, bersama-sama dengan teknik persembahan menarik di teater yang dapat menampung lebih 300 tempat duduk.

 

Siam Dragon Cabaret Show Trailer!


A Night in Chiang Mai to remember with an awesome show performance from professional actors.…

DAILY SHOW TIMES

Tunjukkan masa: 7.00 dan 8.30 malam dan selanjutnya (2 pertunjukan / hari)

BOOKING: ticket@siamdragonshow.com

SIAM DRAGON CABARET
at Chiang Mai


12 Huaykaew Rd., Changpuek,
Muang, Chiang Mai 50300